Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αδεδυ Απεργια : 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - YouTube - «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

Αδεδυ Απεργια : 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - YouTube - «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.. Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου.

Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της.

ΑΔΕΔΥ: Εξαιρούνται από την απεργία της 16ης Ιουνίου όσοι ...
ΑΔΕΔΥ: Εξαιρούνται από την απεργία της 16ης Ιουνίου όσοι ... from www.liberal.gr
Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Μετά την ανακοίνωση της απεργίας.

Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί.

Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια. Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Η αδεδυ, μετά τη διδασκαλική ομοσπονδία, καλεί σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος.

12/3/2014 - 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ & ΠΟΡΕΙΑ - ΣΕΔΑ
12/3/2014 - 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ & ΠΟΡΕΙΑ - ΣΕΔΑ from seda.gr
Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά.

Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να.

Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Αυτο βρηκα για την προηγουμενη. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια.

Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων.

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 16 Ιουνίου
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 16 Ιουνίου from e-ota.gr
Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου.

Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια.

Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Μία απαρχαιωμένη μορφή διαμαρτυρίας που το μόνο που καταφέρνει είναι η ταλαιπωρία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της.